De keuze is aan u!

“Ik deed de deur open en dacht direct: “Oh nee..”,…en inderdaad, het is niet meer goed gekomen. Ik heb tot op de dag van vandaag spijt dat ik het niet heb gezegd”.

Kent u deze verhalen? Uw dierbare is overleden, u belt de uitvaartverzorger. Wat nu als hij of zij aanbelt en het voelt niet goed? Of u voelt zich niet begrepen tijdens het eerste gesprek? 

Het voorgesprek is een kennismaking, waarin u met elkaar afstemt of de uitvaartverzorger in staat is om de uitvaart zo te regelen dat het precies past bij uw dierbare? Dit gesprek is niet bindend. Dus voel u vrij om het uit te spreken. Ook na een voorgesprek kunt u altijd nog een andere keuze maken.

U bent niet gebonden aan de uitvaartondernemer die door de verzekering wordt aangewezen.

U heeft altijd een vrij keus

Voor mij is het belangrijk dat u een goed gevoel bij ons heeft als u bij de uitvaart van uw dierbare kiest voor Memorie by Ilona. Afscheid nemen is tenslotte het laatste wat u kunt doen, wat u maar eenmaal kunt doen. Door op een goede, respectvolle manier samen te werken zorgen we dat we afscheid nemen volgend wens en zoals de overledene heeft geleefd.

                                         Herinneringen is een vorm van ontmoeten

Ilona, Memorie by Ilona.