Wie zijn wij?

IT TAKES TWO TO REMEMBER

DSC07121-2-scaled_1024x683

Wie zijn wij?

Bij Memorie zijn we er ons van bewust van dat een afscheid een herinnering is die altijd blijft. We maken graag samen met u een herinnering waar u uw dierbare in herkent, die troost biedt en waar u, ondanks het verdriet met warme gevoelens aan terug kunt denken. Wij nemen de tijd die nodig is.

Wat maakt ons Memorie?

Bij memorie stappen we soms af van de geijkte paden om zo dicht mogelijk bij uw wensen te komen. We zijn betrokken, we denken in mogelijkheden en begeleiden indien gewenst intensief. U heeft te maken met één uitvaartbegeleider die met u vanaf het eerste telefoontje tot en met de nazorg samen op trekt.

Wij werken samen met:

Drukwerk:
Hellenique

Albert drukwerk

Fotografie: 
Anita Meis

Ilona Flokstra 

Zang:
Karin Janet Slomp

Grafisch ontwerper
Janwillem Naaldenberg

Film & Livestream
Otto Hadders 

Glas- en as-ornamenten 
Marjan van Schaik

Ilona Kuiper

 “Ieder afscheid is uniek en persoonlijk”  

Ik vind het belangrijk dat u gehoord en gezien wordt in uw wensen. Dat u vertrouwen heeft en zich veilig voelt bij mij.

Vanuit mijn zorgachtergrond heb ik veel te maken gehad met terminale zorg en overlijden van kinderen en volwassenen. Ik werd daardoor vaak betrokken bij de nazorg. Dit heeft gezorgd dat ik vanuit mijn hart een keuze heb gemaakt om als uitvaartbegeleider te gaan werken. Werken vanuit mijn hart, met passie voor het vak uitvaartverzorging,  daar sta ik voor. 

Door te denken in mogelijkheden kan ik samen met u zorgen voor een compleet, liefde- en betekenisvol afscheid.

Yvonne Greveling

“Ik luister graag naar uw verhalen, herinneringen en anekdotes”

De informatie die u wilt delen vertaal ik in een levensverhaal waarin u en andere betrokkenen uw dierbare zullen herkennen, misschien zelfs nog een beetje beter leren kennen. Zo zorgen we er samen voor dat het afscheid een waardevolle herinnering wordt.